Opplev norsk jubel i København

NFF

Har du lyst til å oppleve Norge i Parken 6.september?

EM-kvalifiseringen for vårt kjære landslag er godt i gang, og takket være bergenseren Erik Huseklepp har vi fortsatt en god sjanse til ånå EM-sluttspillet i Ukraina og Polen 2012. Vi har blant annet slått Portugal hjemme på Ullevaal, og gitt Danmark en god kamp som til slutt endte 1-1. I begge kampene var det den blonde sjarmøren fra Bergen som satte prikken over i’en med sine mål. Men den 6. september møter altså Norge Danmark i Parken i København – en kamp som kan være svært avgjørende for hvilken nasjon vi ser i Øst-Europa neste år.

Har du lyst til å oppleve norsk jubel i København? Veien dit er ikke lang.

Det første du må gjøre er å skaffe deg kampbilletter. Nå har billettsalget gått ut på dato og alle billettene er utsolgt, men et godt tips vil være å sjekke Finn.no og andre «svartebørskanaler» for å skaffe deg kampbillett. Hør også med venner og kjente om de kjenner noen som kanskje har en billett til overs – for det har blitt gitt ut ekstreme mengder med gratisbilletter til denne kvalik-kampen.

Sjekk ut danskebåten

Når du har skaffet deg billett, så gjelder det å skaffe seg reise frem og tilbake til København. Og for å allerede begynne festen tidlig, så anbefaler vi naturligvis at du kjører danskebåten slik at du har muligheten til å ta deg en fest ombord. DFDS er vel den båten som kjører fra Oslo til København (direkte), og hvis du kjører via Larvik eller Kristiansand, så kommer du til helt andre byer enn der

copenhagne 300x300 Opplev norsk jubel i København

Køben snus på hodet 6. september 2011.

fotballkampen avholdes.

Sjekk ut priser og slikt på DFDS.NO (du kan også bestille hotell gjennom DFDS).

Københavns uteliv

Når det kommer til ting man kan gjøre i København for fotballinteresserte, så er listen ganske lang. I tillegg til hundrevis av puber, nattklubber og andre steder man kan kjøpe alkohol, så byr København på et vakkert sentrum og flotte shoppinggater. Den aller mest kjente av dem kalles «Strøget» og tar deg fra Kongens Nytorg og inn til Rådhusplassen.

Har du lyst å lese mer om utelivet i København, så kan du lese det i denne artikkelen: Københavns uteliv fra A til Å.

Til slutt får vi meddele at vi krysser fingrene for Erik Huseklepp og resten av det norske mannskapet når avspark går av stabelen i Parken 6. september 2011. Til tross for en noe svak kamp på Ullevaal, så satser vi på at de norske guttene tar det igjen og at vi går seirende ut av bataljen med naboene fra sør.

Alt for Norge!

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Norsk Nettmagasin passerer 300 på facebook
  2. Tynn i håret som ung mann? Les dette!
  3. Luksusfellen på TV3
  4. Online Datingtips: Ikke ta det personlig!
  5. Yashika leverer det digitale Holga
  6. Kaffe latte
  7. Bryllup i utlandet – Dra til Mauritius
  8. Shoppingtips for kvinner
  9. Unngå vond kroppslukt
  10. Hvordan slutte å røyke

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.