Nødhjelp til Afrika – bli fadder i dag

Det kan være billig å kjøpe kondomer på nett.

Nødhjelp, Afrika og Fadderbarn

Veldig mange afrikanske land sliter nå om dagen med sultkatastrofer, naturkatastrofer og krigsherjinger. I de aller fleste land klarer man å ta unna de verste krisene som rammer, men veldig mange afrikanske land sliter som kjent med lav BNP, og blir dermed rangert av FN som ”u-land”, eller utviklingsland om du vil.

Her er nøden størst.

Du kan bli med på å hjelpe med økonomiske midler, klær eller andre nyttige ting dersom du melder deg opp som fadder for et fadderbarn i utsatte områder. Afrika skal sies å ha det aller største behovet for akutt hjelp, men det finnes selvfølgelig også mange andre steder du kan melde deg opp til fadder.

Veldig mange organisasjoner bruker masse tid og penger på å få hjelpen ut til de som trenger det mest, men det er også en del useriøse aktører der ute på markedet som ikke vil gi slipp på alle pengene de får inn. Mitt beste tips er egentlig å bare gi penger til de organisasjonene som du vet er seriøse.

De mest profilerte er de mest seriøse 

Og disse nødhjelpsorganisasjonene er som regel også de som stikker seg mest frem i nyhetsbildet på TV, i aviser og andre media. Det siste du bør bruke penger på er en halvdårlig internettside som har problemer med å liste opp til hvilke formål pengene går til samt hva de konkret skal gjøre for å få hjulene i gang hos mennesker som lider.

Fadderbarn er kanskje den aller mest gunstige og brukte metoden for å hjelpe folk i Afrika, men det finnes også

handle online 300x199 Nødhjelp til Afrika   bli fadder i dag

Ikke alle kan kjøpe seg til mat og drikke.

engangsdonasjonsmetoder som fungerer flott for veldig mange. Den jevne nordmann tenker vel strengt tatt at ”jo mindre jeg er knyttet til noe fast hver måned – desto enklere er livet mitt!”. Og det er jo egentlig også for så vidt sant.

Fadder og fadderbarn

Som et tiltak til å øke andelen nødhjelp Norge gir til disse personene som sulter og lider, så vil jeg anbefale deg å se på muligheten til å skaffe deg fadderbarn. Det fungerer slik at du får et ansvar for et barn i en afrikansk landsby som du får en del informasjon om.

På nettsiden står følgende: (Plan-Norge.no LINK)

«-Du blir fadder til en gutt eller jente fra Afrika, Asia eller Latin-Amerika på mellom 0 og 16 år.
-Du får en hilsen fra fadderbarnet i løpet av noen måneder.
-Du kan ha kontakt med fadderbarnet ditt hvis du vil.
-Bidraget ditt går til å utvikle lokalsamfunnet til fadderbarnet.
-Du kan få fradrag på skatten for fadderbidrag og annen støtte til Plan.»

I et barns lille verden er du den store forskjellen. Bli Plan-fadder idag. Les mer!

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.