Fem par kule jeans gies bort

Kunne du tenke deg å fått deg et nytt par jeans, helt gratis? Illusion gir akkurat nå bort fem par jeans, og det eneste du trenger å gjøre er å skrive inn størrelsen på din bukse i deres kommentarfelt.
Trykk her og vinn et par gratis jeans!

Dette er hva illusion selv skriver:
Nå kan du få deg et par stilige jeans helt gratis! Velg mellom størrelsene 34, 36, 38, 40 og 42. Fyll inn din ønskede størrelse i kommentarfeltet under. Vi trekker ut fem heldige vinnere som blir publisert i morgen, 10.06.10.
Trykk her og vinn et par gratis jeans!

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv Enabled

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.