Diggmeg http://diggmeg.com Norsk nettmagasin Tue, 23 Apr 2013 22:50:53 +0000 en hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.3.1 Anbefalt erotisk nettbutikk: Hetenetter http://diggmeg.com/anbefalt-erotisk-nettbutikk-hetenetter/ http://diggmeg.com/anbefalt-erotisk-nettbutikk-hetenetter/#comments Tue, 23 Apr 2013 17:57:11 +0000 pleb http://diggmeg.com/?p=493 Dette innlegget kommer til å omhandle nettbutikken Hetnetter.no da jeg har fått som oppdrag å anmelde en håndfull norske nettbutikker for å sette spissen på hva som har gått galt eller hva som gjøres rett.

Tidligere har jeg både anmeldt Lensit.no og Smartguy.no, og nå er det altså tid for å gjøre en anmeldelse på en erotisk nettbutikk.

Nettbutikk: Hetenetter.no
Etablert: 2012
Nisje/marked: Sexy undertøy, sexleketøy og andre erotiske varer

Layout:

logofot Anbefalt erotisk nettbutikk: Hetenetter

Det første du kommer til i nettbutikken er et stort bilde som rullerer, en helt OK logo og en oversikt over hvilke typer sexleketøy de selger. Under navn som «rariteter» og «sexleketøy» kan man enkelt navigere seg frem til de forskjellige varene. En klassisk erotisk bakgrunn – i knæsj lilla.

Synes nettbutikken faktisk ser ganske bra ut.

Varer og vareutvalg:

Her er det mye å velge i!

Med over 300 produkter finner man frem til akkurat hva man ønsker seg. Du kan selv tenke deg hvor stort utvalg det er når man kan sitte og se på forskjellige dildoer, vibratorer eller fleshlights i mange minutter. Samtidig skal det sies at hvert enkelt produkt har fin produktbeskrivelse med mål på hvor stor varen er og nøyaktig hva den kan brukes til.

Et godt vareutvalg som er en erotisk nettbutikk verdig.

Leveringstid og frakt:

Leveringstiden på Hetenetter har jeg hørt fra kunder er mellom 3 og 5 dager, noe jeg synes er absolutt akseptabelt. I tillegg har jeg fått for øre (via en som arbeidet med siden) at de alltid sender ut artikler hver eneste dag, så du skal være sikker på at det ikke tar så veldig lang tid før du får sexleketøyene dine.

Det koster 49,- norske kroner å få det fraktet. Og det gjelder uansett hva du kjøper og uansett hvor mye du kjøper.

 Anbefalt erotisk nettbutikk: Hetenetter

No related posts.

]]>
http://diggmeg.com/anbefalt-erotisk-nettbutikk-hetenetter/feed/ 0
Bank Norwegian kredittkort – fordeler http://diggmeg.com/bank-norwegian-kredittkort-fordeler/ http://diggmeg.com/bank-norwegian-kredittkort-fordeler/#comments Thu, 28 Jun 2012 11:43:40 +0000 pleb http://diggmeg.com/?p=485 Fordelene med Bank Norwegian kredittkort er faktisk ganske mange. Om du har til vane å fly med flyselskapet Norwegian, så vil du være svært økonomisk om du klarer å skaffe deg et slikt kort. Grunnen til det er at du får bonuspoeng hver eneste gang du flyr med selskapet, noe som kan være en veldig god investering på sikt.

Men det er ikke bare bonuspoeng som gjør at du bør velge Bank Norwegian kredittkort.

Gebyrfritt

Det viser seg også at kortet er gebyrfritt i opptil seks uker. Har du et ønske om å betale flyreisen, men ikke får lønning før i slutten av måneden, så vil du ikke tape noen som helst penger på å bestille reisen nå. På mitt eget Bank Norwegian kredittkort pleier jeg å trekke det i rundt fire til fem uker slik at jeg får tid til å fylle på det siste uken dersom jeg har lyst til dette.

Tilsendt i posten

Det går hurtig fra du har søkt om kredittkortet til du får tilsendt det i posten. Selv tok det for min del rundt tre dager fra jeg bestilte til det kom i posten.

Høy kredittgrense

Det er rimelig høy kredittgrense på kredittkortet, noe som betyr at du kan få brukt en hel del penger før du trenger å betale det tilbake. Men jeg vil advare mot å bruke det alt for mye om du ikke har tenkt til å betale tilbake – da kommer inkassosakene flygende etter deg med stygge renter og høye beløp.Med Norwegian-kortet kan du nå få inntil kr 100.000 i kreditt. Klikk her! Eks. ved utsatt betaling etter rentefri periode: eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,-

 Bank Norwegian kredittkort   fordeler

No related posts.

]]>
http://diggmeg.com/bank-norwegian-kredittkort-fordeler/feed/ 0
Kjærestetips – slik får du tilbake gnisten i forholdet http://diggmeg.com/kjaerestetips-slik-far-du-tilbake-gnisten-i-forholdet/ http://diggmeg.com/kjaerestetips-slik-far-du-tilbake-gnisten-i-forholdet/#comments Fri, 22 Jun 2012 17:14:57 +0000 pleb http://diggmeg.com/?p=484 Slik får du tilbake gnisten i forholdet med kjæresten din

Når man har vært sammen en god stund, så begynner kjæresteforholdet som regel å stivne litt. At man er litt lei av å se hverandre hver dag, lei av å ha den samme sexen med den samme personen og lei av å hele tiden være bundet til en person som man føler ikke tar nok hensyn er for veldig mange et stort problem.

Men går rett og slett lei av hverandre, og man trenger da noen tips for å komme seg på riktig kjøl igjen. Ønsker du en ny sprit i forholdet ditt, så vil disse tipsene være vel verdt.

Ferie og reise

For mange fungerer det å ta seg en ferie sammen. Man trenger ikke dra langt unna – men det er jo helt klart aller best dersom man drar til en utenlandsk by. Nå får man jo billige ferier i hytt og gevær, og om man ønsker å dra nå med en gang, så kan man bestille en reise hos restplass.no .

Selv vil jeg anbefale en liten tur til Syden på et sted som ikke er tilpasset såkalt ”partyferie” – men som har en litt roligere tilnærming.

Sprit opp sexlivet

Det kan være litt spennende å kjøpe inn noen nye sexleketøy for å sprite opp sexlivet sitt. Om det er noen nye kondomer, kjøp av nytt glidemiddel eller noe litt mer spennende, så vil jeg tro at det kommer til å hjelpe ganske mye.

vaskemaskin 150x150 Kjærestetips   slik får du tilbake gnisten i forholdet

Overrask kjæresten din med en gave.

Noen tips til hva du kan kjøpe;

- Dildo.
- Glidemiddel.
- Vibrator.
- Erotisk spill som dere kan spille sammen.

Sjekk ut Kondomeriet.no (link) om du trenger inspirasjon.

Ut over disse to tingene, så kan dere også få i gang aktivitetsnivået. Der dere kanskje nå om dagen sitter hjemme i sofaen og spiser god mat og ser på TV, så vil jeg anbefale at dere tar en tur ut og går på kino eller gjør noe annet som både kan være sosialt og hyggelig.

Det skal ikke så mye til for å få opp gnisten i forholdet, men det er absolutt sånn at begge to må ofre litt for at det skal gå bedre. Hva med å kanskje overraske kjæresten din med en gave neste gang dere treffes?


 Kjærestetips   slik får du tilbake gnisten i forholdet

No related posts.

]]>
http://diggmeg.com/kjaerestetips-slik-far-du-tilbake-gnisten-i-forholdet/feed/ 0
Erfaringer med Hotels.com http://diggmeg.com/erfaringer-med-hotels-com/ http://diggmeg.com/erfaringer-med-hotels-com/#comments Tue, 19 Jun 2012 22:41:32 +0000 pleb http://diggmeg.com/?p=480 Mine erfaringer med Hotels.com

Selv har jeg reist en god del rundt i verden og kan ikke telle antall reisedøgn på to hender den seneste måneden. I og med at jeg har en jobb som tillater meg å ta inn på diverse hoteller i en flust av land til en hver tid, så vil jeg si at jeg har ganske god erfaring med hvilke hotellnettsteder jeg driver og booker dem på.

Og det er spesielt èn nettside jeg vil anbefale for alle som skal bestille hotell i utlandet; hotels.com .

For la meg ta fordelene med dette nettstedet først.

Godt utvalg.

Det er aldri mangel på hoteller å velge mellom for min del. I og med at jobben som regel betaler for de hotelldøgnene jeg har, så kan jeg egentlig velge hotellrom i det som klassifiseres som ”øverste sjikt” – og i den prisklassen finner jeg i hvert fall alltid mange hoteller av god kvalitet i de byene jeg besøker.

Primært besøker jeg byer som Shanghai, New York og London – men også andre litt mindre europeiske metropoler som Hamburg, København og Stockholm. I Stockholm er det for øvrig utrolig dyre hotellrom i forhold til den kvaliteten man får.

Gode priser.

Har selv jobbet indirekte i hotellbransjen en mindre periode og kan gå god for at de aller fleste aktører som booker hotell for

Salg Erfaringer med Hotels.com

Prøv å spar mest mulig penger på hotellopphold.

hotellene selv (altså slike affiliatesider som bookmyhotel.com/hotellbooking.com/buythishotellroom.com) tar en stor del av kaken selv. Her er Hotels.com best – altså de stikker minst mulig penger i lommen.

Hvorfor gjør de dette?

Av den enkle grunn av at de kan. De har en såpass stor kundedatabase til en hver tid at det er ganske rimelig for dem å kunne opprettholde mange kunder og lave priser for å skape størst mulig profitt. Derfor tror jeg at min erfaring med hotels.com er såpass god.

Gode og illustrerende bilder.

Selv brukte jeg i knapt to år et nettsted jeg ikke engang gidder å nevne her for å bestille mine hotellrom. Det var OK priser, men det var et eller annet jeg ikke likte med nettstedet. Til slutt fikk jeg bekreftelsen jeg trengte for å bytte ”leverandør” – da jeg i 2011 tok inn på et hotell i Shanghai som var klassifisert til fire stjerner.

Bildene så gode ut og basert på omdømme var det et ”helt OK hotell”. Realiteten var dog en annen. Har faktisk enda mistanke om at bildene fra dette nettstedet var manipulerte og misfargede for å med vilje trekke til seg kunder som ellers ikke ville bestilt rom på hotellet.

Dette har jeg til gode å erfare hos hotels.com.

Så om du skal ut og booke reise den nærmeste tiden og kun foreløpig har bestilt flybillett, så vil jeg anbefale denne nettsiden på det aller sterkeste. Om du skal på charterferie, så vil jeg nok heller gå for en type pakkereise med hotellrom og flyreise inkludert da dette ofte vil lønne seg i den type situasjon.

Link til nettstedet: Hotels.com!

 Erfaringer med Hotels.com

No related posts.

]]>
http://diggmeg.com/erfaringer-med-hotels-com/feed/ 0
Handelshøyskolen BI – fordeler og ulemper http://diggmeg.com/handelshoyskolen-bi-fordeler-og-ulemper/ http://diggmeg.com/handelshoyskolen-bi-fordeler-og-ulemper/#comments Sun, 17 Jun 2012 23:34:53 +0000 pleb http://diggmeg.com/?p=483 Handelshøyskolen BI er stasjonert i følgende norske byer; Oslo, Bergen, Trondheim, Drammen og Kristiansand. Skolen har i en årrekke utdannet økonomer og andre personer i forskjellige studieretninger og for mange med et dårlig karaktersnitt fra videregående skole vært et helt OK alternativ.

Men burde man egentlig gå på Handelshøyskolen BI når man har andre alternativer?

Svaret er kort og godt; nei, det burde man ikke. Er selv ferdigutdannet ved en av de ledende utdanningsinstitusjonene (offentlig sådan) i Norden og skolen jeg gikk på har en gjennomsnittslønn på 596,000 norske kroner for norske studenter som uteksamineres. BI har til gjengjeld 400,000 – der du allerede sitter igjen med 250,000-300,000 i studielån.

Men det er ikke bare det høye lånet som gjør at du bør holde deg unna Handelshøyskolen BI. Jeg har pratet med en del sjefer som sitter langt oppe i det private næringslivet som kan fortelle meg at svært mange som tar økonomi og administrasjon på BI ikke engang blir vurdert når de søker inn til høyt kvalifiserte stillinger – naturlig nok.

Tok selv et år på BI der jeg fikk A i alle fag, noe som førte meg til den konklusjonen at dette var rett og slett for lett. Alt for mange, og jeg beklager gjerne uttrykket, dumme mennesker får alt for gode karakterer på skolen av den enkle grunn av at det faglige nivået ikke er der det bør være.

Når det er sagt; om du allerede har svært dårlige karakterer fra videregående skole kan det være en grei utdannelse. Ønsker du å surfe deg igjennom enkle eksamener år etter år etter år, så vil du også ha en fordel dersom du velger Handelshøyskolen BI. Men om du skal bli tatt seriøst i det private næringslivet på sikt, så vil jeg anbefale at du holder deg så langt unna som overhodet mulig.

kontaktlinser 150x150 Handelshøyskolen BI – fordeler og ulemper

Ikke vurder å begynn på BI.

Les mer om det: Boikott handelshøyskolen BI!

Jeg kan rett og slett ikke se noen andre fordeler ved å gå på BI enn at du har muligheten til å drikke deg fra sans og samling 4/7 dager i uken og fortsatt få ekstremt gode karakterer med forbehold om at du er smått oppegående.

Anbefalte skoler i Norge og utlandet om du ønsker å studere økonomi:
- CBS (copenhagen business school)
- ASB (Aarhus school of business)
- NHH (Norges Handelshøyskole)
- UIA (Universitetet i Agder)
- Handelshøyskolen i Stockholm

Det skal sies at sistnevnte skole er ekstremt vanskelig å komme inn på i forhold til de andre. Men om du først kommer inn her, så vil jeg anbefale deg å gi det et forsøk.

 Handelshøyskolen BI – fordeler og ulemper

No related posts.

]]>
http://diggmeg.com/handelshoyskolen-bi-fordeler-og-ulemper/feed/ 0
Derfor bør du kjøpe kontaktlinser i norske nettbutikker http://diggmeg.com/derfor-bor-du-kjope-kontaktlinser-i-norske-nettbutikker/ http://diggmeg.com/derfor-bor-du-kjope-kontaktlinser-i-norske-nettbutikker/#comments Sat, 16 Jun 2012 23:14:33 +0000 pleb http://diggmeg.com/?p=482 Kjøp kontaktlinsene i norske nettbutikker

Jeg gjorde et ærlig forsøk på å kjøpe noen kontaktlinser på nettet fra utlandet. Flere sleipe nettsteder med klare avtaler fra utenlandske innkjøpere av kontaktlinser ga meg ”gode råd” om å kjøpe utenlands fra for å spare noen gode penger. I god tro på at jeg både kunne spare penger og at jeg mottok pakken innen ti dager, så bestilte jeg et sett med noen linser fra et ukjent merke.

”Greit nok”, tenkte jeg etter å ha bestilt. At frakt og moms gjorde at det faktisk kostet 28 kroner mer (!!!) enn ved sist bestilling fra en norsk nettbutikk tenkte jeg ikke særlig over der og da, men tenkte at dette kunne gi meg en ekstra livserfaring. Kontaktlinser må jeg da ha – uansett om de kommer fra Norge eller Storbritannia.

10 dager gikk og på sporingsnettstedet der jeg kunne sjekke hvor pakken min befant seg sto det ”In Oslo, but at hold” – det vil si at de enda ikke kunne garantere at den ble sendt dagen derpå. Jeg skal være ærlig og innrømme at jeg ble smått irritert og forundret da jeg hadde tre dager igjen med forsyninger av mine gamle kontaktlinser, og innså at jeg sto i fare for å måtte bruke briller både på jobb og på byen til helgen.

Etter tretten dager, altså siste dagen med mine gamle kontaktlinser, kom de endelig. Og i og med at disse kontaktlinsene var av såpass dårlig kvalitet at jeg ikke kunne bruke dem uten å få tørre øyne, så var jeg nødt til å innse at kjøpet var elendig utført.

Oppsummert betyr kjøp av kontaktlinser fra utlandet:

- Dyrere pris med tanke på frakt og moms.
- Lang leveringstid.
- Elendig kvalitet.

Jeg har egentlig bestemt meg for å kjøpe kontaktlinser fra Lensit.no fremover. Har hatt en del erfaring med dem fra tidligere av, og vil ikke akkurat si meg lite imponert over dem. Gode priser, fin kundeservice og en levering som i hvert fall slår 13 dager. Pleier som regel å få kontaktlinsene i posten etter to dager.

 Derfor bør du kjøpe kontaktlinser i norske nettbutikker

No related posts.

]]>
http://diggmeg.com/derfor-bor-du-kjope-kontaktlinser-i-norske-nettbutikker/feed/ 0
Billig proteinpulver til sommeren http://diggmeg.com/billig-proteinpulver-til-sommeren/ http://diggmeg.com/billig-proteinpulver-til-sommeren/#comments Sat, 16 Jun 2012 08:17:49 +0000 pleb http://diggmeg.com/?p=477 Billig proteinpulver til sommeren

Det finnes mange måter å bli stor og sterk på for mennesker som ønsker å trene seg opp en god kropp til sommeren, men det å anskaffe seg et billig proteinpulver viser seg å være en av de mest effektive måtene å gjøre det på. På internett kommer du til å komme over et hundretalls nettsteder som forteller deg hvorfor du skal kjøpe proteinpulver, hvorfor du ikke skal kjøpe proteinpulver samt hva som er de «store» fordelene og ulempene ved det hele.

For det er ingen hemmelighet at man trenger mye protein dersom man skal gå opp i vekt på en rimelig fornuftig måte. Doping er selvfølgelig «den andre veien å gå», men de fleste har naturligvis og heldigvis andre tanker når det kommer til fornuften rundt det å bruke doping for å oppnå resultater.

Så..hvilke fordeler har man egentlig ved å kjøpe seg billig proteinpulver?

1. Det kan brukes som supplement til ditt nåværende kosthold.

Du trenger ikke endre verken kostholdsvaner eller rytme på når du pleier å spise mat. Proteinpulver inntas sammen med mat eller uten kontakt med enten mat eller drikke – dette er opp til deg selv.

2. Større og sterkere på kort tid.

Du kommer raskt til å merke fordelene med å innta proteinpulver regelmessig. Sjelden er det slik at det slår feil ut, og i så fall er det fordi du får nok proteiner gjennom maten din allerede. Har du et kosthold som IKKE består av egg, kjøtt og andre proteinkilder i hvert eneste måltid, så vil du nok trenge proteinpulver for å få den sommerkroppen du ønsker.

Dette er de to største grunnene til å kjøpe inn billig proteinpulver – men hvor kan du få kjøpt det?

Gymgrossisten

Gymgrossisten.no er en nettbutikk som har vært gående i veldig mange år, og som er foretrukket av svært mange nordmenn som både kjøper kosttilskudd og andre ting som skal hjelpe deg med treningen. Har selv handlet derfra ved vel tre anledninger nå, og kan si meg fornøyd både med priser og frakt. Har egentlig primært brukt å kjøpe tilbudsartiklene deres da det som regel er over 50 % på proteinpulveret som selges på disse sidene.

Highwey

Highwey.no er hovedkonkurrenten til Gymgrossisten, og selger også proteinpulver – bare ikke med samme tilbudsmønster og utvalg. Vil egentlig anbefale denne nettbutikken kun om du finner ut at Gymgrossisten ikke har det du søker etter, og dersom de har et godt tilbud skal det også være mulig å forsvare bruk av denne nettbutikken.

 Billig proteinpulver til sommeren

No related posts.

]]>
http://diggmeg.com/billig-proteinpulver-til-sommeren/feed/ 0
Guide: Slik kjøper du kontaktlinser på nett http://diggmeg.com/guide-slik-kjoper-du-kontaktlinser-pa-nett/ http://diggmeg.com/guide-slik-kjoper-du-kontaktlinser-pa-nett/#comments Fri, 15 Jun 2012 08:08:07 +0000 pleb http://diggmeg.com/?p=476 Guide til kjøp av kontaktlinser på internett

Det blir flere og flere svaksynte i Norge, og kontaktlinser har blitt svært populært blant dem som skal bedre synet sitt i hverdagen. Har man kanskje brukt briller en lengre periode og ønsker å gå over til kontaktlinser, så kan dette være guiden for deg. Om du har kjøpt kontaktlinsene dine hos en optiker (overpriset sådan) i en lengre periode, så kan også dette være guiden for deg.

Dette er guiden til deg som ønsker å vite hvordan du kjøper kontaktlinser på internett.

Først av alt; grunnen til at jeg lager denne guiden er i ren sympati for de som har kjøpt kontaktlinser over en lengre periode hos optikere som er rundt 70-90 % dyrere enn de nettbutikkene du finner i denne guiden.

Slik kjøper du altså kontaktlinser på internett:

Valg av nettbutikk

Først av alt gjelder det å velge en nettbutikk du kan være tilfreds med. Samtlige jeg kan anbefale har jeg både prøvd og kan verifisere som både sikre, gode og med hurtig frakt. Prismessig rangerer jeg de ganske likt, men kanskje med førstnevnte her som den aller billigste:

1. Lensit.no (klikk link)
2. Lensstore.no (klikk link)
3. Shopping4net.no (klikk link)
4. LensOn.no (klikk link)

Har egentlig lensit som den nettbutikken jeg mest bestiller fra rett og slett på grunn av kjapp frakt og rimelige priser.

Betaling og kredittkort

Det er enkelt å betale på disse nettbutikkene. Om du enten har et kredittkort eller et vanlig kredittkort, så er det svært lett å få betalt med en eneste gang, og det tar vel maksimalt to minutter å fullføre transaksjonen.

Om du ikke har penger akkurat nå, men ønsker å utsette kjøpets betaling, så er dette også en mulighet oss alle fire nettbutikkene jeg la link til over.

Frakt og ventetid

Som regel når jeg har bestilt fra ”de fire store”, så tar det ikke mer enn to dager (arbeidsdager vel og merke) å få varen tilsendt i

facebook icon 300x300 Guide: Slik kjøper du kontaktlinser på nett

Følg nettbutikkene på Facebook. Foto: Facebook

posten. De pleier å komme på døren min rundt kl 12 på ettermiddagen, noe som kan være uheldig dersom du er student eller i fast arbeid.

Men det blir som regel lagt enten pakken i sin helhet eller en hentelapp i postkassen min slik at jeg får kontaktlinsene bare et par timer etter at jobben er ferdig.

Om du har ytterligere spørsmål rundt det å kjøpe kontaktlinser på internett, så ber jeg deg bare om å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, så skal jeg være så vennlig å besvare spørsmålene dine innen et par dager i hvert fall. Men du skal nok bli overrasket over hvor lett det er å bestille noen linser dersom du aldri har gjort det tidligere.

Prøv å kom deg litt vekk fra vanene dine når det kommer til linsekjøp – jeg kan garantere at du kommer til å spare mye penger på det. Personlig vil jeg si at jeg har i hvert fall spart rundt 2000 kroner hvert år på kontaktlinser etter at jeg begynte å kjøpe dem på internett.

 Guide: Slik kjøper du kontaktlinser på nett

No related posts.

]]>
http://diggmeg.com/guide-slik-kjoper-du-kontaktlinser-pa-nett/feed/ 0
Dette hjelper for å motvirke hårtap http://diggmeg.com/dette-hjelper-for-a-motvirke-hartap/ http://diggmeg.com/dette-hjelper-for-a-motvirke-hartap/#comments Thu, 14 Jun 2012 08:04:24 +0000 pleb http://diggmeg.com/?p=473 Ønsker du å motvirke hårtap?

Hvis svaret er ja, så er du i hvert fall ikke alene blant den mannlige befolkningen som lider av arvelig håravfall eller hårtap. Veldig mange begynner å se konjukturene av høye viker og påbegynnende måne i starten av 20-årene, noe som kan være både frustrerende og ikke minst hemmende på utseende ditt.

Mange kler en skallet frisyre, men de aller færreste ønsker å miste håret sitt i ung alder.

Derfor bør du følge disse rådene for å motvirke hårtap.

1. Bruk riktig shampo.

Det viser seg at tørt og flassete hår fremprovoserer hårtap i svært stor skala, noe som betyr at dette er noe du kan gjøre noe med. Riktig shampo har veldig mye å si – og det aller beste med det er at du ikke trenger å ruinere deg for å få en god shampo som motvirker flass og som stimulerer hårveksten.

Les også: Shampo mot hårtap.

Du kan lese om en shampo vi tidligere har skrevet om og som veldig mange mennesker har god erfaring med: Sjekk ut denne her.

2. Ikke gå for mye med caps eller lue.

Det har ingen direkte innvirkning på håravfall, men det viser seg at om du går med hodeplagg i større grad, så vil håret få mindre oksygen, noe som kan gi dårlig resultat når det kommer til stimulering av hårsekkene.

3. Hårtransplantasjon og plastisk kirurgi.

Den siste utveien er selvfølgelig å ta en hårtransplantasjon, men jeg vil ikke anbefale det før du har prøvd riktig shampo – for det virker for veldig mange menn i samme situasjon som deg.

 Dette hjelper for å motvirke hårtap

No related posts.

]]>
http://diggmeg.com/dette-hjelper-for-a-motvirke-hartap/feed/ 0
Hotell i utlandet – våre tips http://diggmeg.com/hotell-i-utlandet-vare-tips/ http://diggmeg.com/hotell-i-utlandet-vare-tips/#comments Mon, 11 Jun 2012 22:32:02 +0000 pleb http://diggmeg.com/?p=470 Booke hotell i utlandet? Les dette!

Skal du ut på ferie, så er det viktig at du booker inn på et godt hotell slik at ferien din ikke blir ødelagt. Leiser du langt (type Asia og Amerika), så er det viktig å vite at standarene ikke er de samme som på hotell her hjemme i Norge. Det å velge et hotell i utlandet er ikke bare lett, men du kan få noen tips på veien for å sikre deg at du ikke går på en smell når du kommer frem til destinasjonen din.

Først vil jeg bare si at artikkelen er skrevet av en som har god erfaring med reisebransjen både innenlands og utenlands. Antall hotelldøgn jeg har hvert eneste år kan ikke akkurat telles på 10 hender, så jeg har besøkt mange kriker og kroker over hele verden.

Her er våre tips til deg som skal bestille hotell i utlandet:

1. Ikke bestill pakketurer med mindre det er «charterdestinasjoner».

Feriedestinasjoner med større mengder nordmenn pakket sammen på et par strender under en godt stekende sol finnes det mange av. Star Tour, Ving og andre reiseselskaper flyr mer enn gjerne et hopetall med nordmenn hit hver eneste sommer, og på slike destinasjoner anbefaler vi at du kjøper det hotellet som følger med flybilletten. Kjøp av flybillett og hotellopphold hver for seg vil både være ugunstig med tanke på pris samt ugunstig med tanke på logistikk.

2. Bruk riktig nettside når du bestiller hotell.

Hotels.com er vel den søkemotoren jeg med hånden på hjertet vil anbefale for alle som skal kjøpe seg et hotell i en større by i Europa eller Asia. Selv ferierer jeg sjelden i Amerika, og vet ikke derfor om det finnes noen nettsteder som kan være enda bedre til å bestille hotell enn hotels.com der, men sett ut i fra utvalget og priser, så har de også godt fotfeste i den delen av verden.

3. Se på folk som har kommentert og «ratet».

Andres meninger er faktisk også viktig for deg når du skal bestille hotell i utlandet. Ikke noe er så surt som å bestille et «5 stjerners»-hotell i den østlige delen av Filippinene og finne ut at det egentlig tilsvarer et 2 stjerners-hotell her hjemme i Norge. Vær derfor påpasselig på å lese litt rundt på kommentarfeltene for å finne ut om dette hotellet virkelig er noe som kan anbefales også av andre personer.

 Hotell i utlandet   våre tips

No related posts.

]]>
http://diggmeg.com/hotell-i-utlandet-vare-tips/feed/ 0
Min erfaring med Lensstore http://diggmeg.com/min-erfaring-med-lensstore/ http://diggmeg.com/min-erfaring-med-lensstore/#comments Sun, 10 Jun 2012 17:24:57 +0000 pleb http://diggmeg.com/?p=468 Personlig erfaring med Lensstore

Lensstore.no er en god nettbutikk for deg som kjøper kontaktlinser på internett. Har prøvd en del andre nettbutikker opp igjennom årene, men kan ikke si at det er noen av nettbutikkene som virkelig har gjort at jeg har blitt stamkunde. Egentlig pleier jeg litt å rokere litt rundt på diverse nettbutikker, men Lensstore er vel den nærmeste jeg kommer stambutikk.

Jeg kan vel ikke annet enn å vurdere den ut i fra visse kriterier man trenger når man skal kjøpe kontaktlinser på internett;

1. Pris.

Det viktigste for meg er pris. Om det er noen som er svært billige, så vil jeg faktisk kunne ofre to ekstra ventedager hva angår frakt å gjøre. Har opplevd Lensstore som litt dyrere enn Lensit.no i de aller fleste tilfeller, men da jeg bestilte fra dem hadde de et tilbud som gjorde at mine kontaktlinser var billigere enn hos alle de andre nettbutikkene.

Derfor tok jeg sjansen.

2. Frakt og tid på frakt.

Om man kan tilby billig eller gratis frakt, så er dette selvfølgelig et stort pluss. Nettbutikker som viser ekstra komfort og støtte til kundene sine på den måten gjør at jeg blir litt glad inni meg og ønsker gjerne å handle der igjen. Lensstore kjører ikke gratis frakt, men har en ekstremt kjapt frakttid. Hele 85 % av alle bestillinger blir sendt innen 24 timer, noe som gir en frakttid på alt fra 1 til 3 dager. Svært gunstig og tommel opp.

3. Nettside og simpelhet.

Det skal være lett å kjøpe kontaktlinser på internett. Lensstore sitt nettsted gir deg et inntrykk av at dette kan gjøres kjapt, trygt, billig og enkelt – og det kan det også. Liker både designet godt, og det gjør at du får lyst til å komme tilbake og kjøpe enda mer kontaktlinser.

Vil egentlig anbefale nettbutikken til alle som kjøper på nett. Når de også reklamerer med at du kan få kjøpt linser til «50 prosent billigere priser enn hos eksterne butikker», så vet du egentlig at du har gjort en god handel. Om det er første gang du kjøper kontaktlinser på internett, så er det i hvert fall en god plass å starte.

Link til nettstedet: Lensstore.no

 Min erfaring med Lensstore

No related posts.

]]>
http://diggmeg.com/min-erfaring-med-lensstore/feed/ 0
Kontaktlinser – her kjøper du dem billigst på internett http://diggmeg.com/kontaktlinser-her-kjoper-du-dem-billigst-pa-internett/ http://diggmeg.com/kontaktlinser-her-kjoper-du-dem-billigst-pa-internett/#comments Fri, 08 Jun 2012 17:06:02 +0000 pleb http://diggmeg.com/?p=460 Kontaktlinser billigst på internett

Veldig mange sliter med å få kontaktlinser til den billigst mulige penge – og jeg har det inntrykket av at folk flest ikke tar i bruk internett når de skal kjøpe linsene, noe som gjør at de må betale opp mot dobbelt så mye av det de egentlig trenger å betale. Kontaktlinser på internett har utviklet seg til å bli en helt enorm bransje med utrolig mange aktører som prøver å få kloen i pengene dine.

Selv har jeg testet en del gode nettbutikker innenfor kontaktlinsebransjen, og kan vel med hånden på hjertet si at jeg står igjen med to stykker som jeg regelmessig handler fra.

Jeg vet ikke hvilke kriterier du selv setter som de aller viktigste når du skal kjøpe kontaktlinser, men jeg var i hvert fall klar på at følgende punkter skulle bli innfritt sånn nogenlunde greit hvis jeg i det hele tatt skulle være interessert i å gi nettbutikken en ny sjanse:

1. Pris.
2. Hurtig frakt.
3. God kommunikasjon og kundeservice ved eventuelle mangler eller feil.

I alt tok jeg vel for meg fem forskjellige nettbutikker som jeg kjøpte linser fra, men endte altså opp med å kun benytte meg av to av dem på fast basis. Og de er som følger:

Min erfaring med Lensit

Lensit er vel den første nettbutikken jeg prøvde å bestille kontaktlinser fra, og jeg kan bare si det som det er – alt gikk smertefritt og veldig enkelt. Hadde en følelse av at det kom til å være billig da jeg så teksten «Norges billigste linser og briller på nett», men ante ikke nøyaktig hvor mye jeg kom til å spare i forhold til min faste optiker. Men det var virkelig et betydelig beløp.

Bestilte linsene på fredag kveld, og mottok dem på døren min tirsdag morgen. Prismessig var det svært kurrant hos Lensit, frakten var gratis og jeg trengte ikke ta kontakt med selskapet på grunn av mangler eller dårlig ytelsesevne.

Om det kan være passende med å gi terningkast, så mener jeg faktisk at denne nettsiden snuser på 6-eren.

Link: Lensit.no .

Min erfaring med LensOn

En som stiller i ganske lik kategori er LensOn –  som jeg faktisk vil si har en litt bedre nettside enn Lensit, noe som kan sette et lite preg på handelsfølelsen. Visjonen til Lenson er som følger: «Det skal være billig, trygt og sikkert å handle kontaktlinser på internett» – en følelse jeg vil si blir overholdt ved en transaksjon hos dette selskapet.

Salg Kontaktlinser   her kjøper du dem billigst på internett

Prøv å spar mest mulig penger på kontaktlinser.

Bestilte kontaktlinsene på en lørdag, og leveringstiden i effektive arbeidsdager var nøyaktig lik som med Lensit – der jeg fikk de på tirsdagen levert på døren. Absolutt fornøyd med erfaringen rundt LensOn, men skal jeg være helt ærlig, så tror jeg at jeg betalte 20 kroner mer for linsene hos disse enn det jeg betaler hos Lensit.

Link: Lenson.no

Kan også være verdt å nevnte Lensstore

Det som kanskje ikke når helt opp til de to andre, men som allikevel er en nettbutikk som i aller høyeste grad klarer å levere godt er Lensstore. Butikken, som er svenskeid, har over en lengre periode mettet det norske markedet med kontaktlinser, og nyter godt av et flott utseende på nettsiden sin.

Hvorfor rangerer jeg ikke Lensstore helt oppe med de to andre?

Mye av grunnen, eller utelukkende grunnen, er at de slet med å sende ut en pakke som jeg hadde betalt for en gang. Vet ikke om det alltid går automatikk i utsendelsene – og det var sikkert et engangstilfelle – men det er ganske viktig at jeg får kontaktlinsene mine når jeg har betalt for dem sporenstreks. Var nødt til å purre på det, og mottok pakken svært hurtig etter at de hadde innsett feilen, men «skaden» var vel kanskje allerede gjort.

Om du har dårlig erfaring med enten Lensit eller Lenson, så kan jeg i hvert fall anbefale å prøve Lensstore.

Link: Lensstore.no

 Kontaktlinser   her kjøper du dem billigst på internett

No related posts.

]]>
http://diggmeg.com/kontaktlinser-her-kjoper-du-dem-billigst-pa-internett/feed/ 5
Shampo som minker hårtap http://diggmeg.com/shampo-som-minker-hartap/ http://diggmeg.com/shampo-som-minker-hartap/#comments Mon, 04 Jun 2012 08:57:42 +0000 pleb http://diggmeg.com/?p=467 Shampo som stimulerer hårveksten

Det finnes haugevis av produkter ute på markedet i dag som hevder at de kan helbrede både hårtap og at man tynnes ut i håret når man begynner å bli litt eldre. Men det er jo heller ingen hemmelighet at mange av disse produktene er funnet opp av svindlere uten medisinsk utdanning for å tjene penger på desperate folk som ønsker å beholde håret sitt så lenge som mulig.

Derfor tok jeg på meg oppgaven for å sjekke ut diverse shampoer som kunne hjelpe mot hårtap, og fant vel kun èn som jeg med hånden på hjertet vil si fungerer 100 %.

I det jeg begynte å miste håret tenkte jeg at dette er noe jeg må få stoppet umiddelbart. Tok en tur til legen min som konstanterte at jeg hadde mye flass, noe som gjorde at hårtapet var mer betydelig enn det som strengt tatt var «nødvendig». Et arvelig hårtap er jo grunnen i rundt 90% av tilfellene til at menn begynner å miste håret, men det er absolutt mulig å gjøre noe med det.

Man kan ikke stoppe prosessen annet enn med en hårtransplantasjon, men man kan kjøpe en shampo som minker hårtap. Og det var nettopp det jeg gjorde.

Denne shampoen hadde jeg stort hell med. Etter å ha prøvd tre stykker tidligere, så merket jeg ingenting. Like mye hår som endte opp i sluken når jeg dusjet – og ingen tegn til forbedring eller økt hårvekst. Det som er nøkkelordet når man skal kjøpe en god shampo for å få håret tilbake er nettopp «stimulert hårvekst», og det kan jeg så absolutt mene at denne shampoen gjør.

Det skal sies at håret ikke ordentlig får stimulert seg før etter en to-tre måneders tid, så jeg vil egentlig anbefale deg å kjøpe to stykker av shampoen for så å bruke dem jevnlig i en to måneders tid og se om det blir noe bedre. Vil nesten garantere deg at du kommer til å miste mindre hår enn hva du gjør med shampoer til 25 kroner i butikken.

 Shampo som minker hårtap

No related posts.

]]>
http://diggmeg.com/shampo-som-minker-hartap/feed/ 1
Nødhjelp til Afrika – bli fadder i dag http://diggmeg.com/nodhjelp-til-afrika-bli-fadder-i-dag/ http://diggmeg.com/nodhjelp-til-afrika-bli-fadder-i-dag/#comments Sun, 03 Jun 2012 18:04:26 +0000 pleb http://diggmeg.com/?p=464 Nødhjelp, Afrika og Fadderbarn

Veldig mange afrikanske land sliter nå om dagen med sultkatastrofer, naturkatastrofer og krigsherjinger. I de aller fleste land klarer man å ta unna de verste krisene som rammer, men veldig mange afrikanske land sliter som kjent med lav BNP, og blir dermed rangert av FN som ”u-land”, eller utviklingsland om du vil.

Her er nøden størst.

Du kan bli med på å hjelpe med økonomiske midler, klær eller andre nyttige ting dersom du melder deg opp som fadder for et fadderbarn i utsatte områder. Afrika skal sies å ha det aller største behovet for akutt hjelp, men det finnes selvfølgelig også mange andre steder du kan melde deg opp til fadder.

Veldig mange organisasjoner bruker masse tid og penger på å få hjelpen ut til de som trenger det mest, men det er også en del useriøse aktører der ute på markedet som ikke vil gi slipp på alle pengene de får inn. Mitt beste tips er egentlig å bare gi penger til de organisasjonene som du vet er seriøse.

De mest profilerte er de mest seriøse 

Og disse nødhjelpsorganisasjonene er som regel også de som stikker seg mest frem i nyhetsbildet på TV, i aviser og andre media. Det siste du bør bruke penger på er en halvdårlig internettside som har problemer med å liste opp til hvilke formål pengene går til samt hva de konkret skal gjøre for å få hjulene i gang hos mennesker som lider.

Fadderbarn er kanskje den aller mest gunstige og brukte metoden for å hjelpe folk i Afrika, men det finnes også

handle online 300x199 Nødhjelp til Afrika   bli fadder i dag

Ikke alle kan kjøpe seg til mat og drikke.

engangsdonasjonsmetoder som fungerer flott for veldig mange. Den jevne nordmann tenker vel strengt tatt at ”jo mindre jeg er knyttet til noe fast hver måned – desto enklere er livet mitt!”. Og det er jo egentlig også for så vidt sant.

Fadder og fadderbarn

Som et tiltak til å øke andelen nødhjelp Norge gir til disse personene som sulter og lider, så vil jeg anbefale deg å se på muligheten til å skaffe deg fadderbarn. Det fungerer slik at du får et ansvar for et barn i en afrikansk landsby som du får en del informasjon om.

På nettsiden står følgende: (Plan-Norge.no LINK)

«-Du blir fadder til en gutt eller jente fra Afrika, Asia eller Latin-Amerika på mellom 0 og 16 år.
-Du får en hilsen fra fadderbarnet i løpet av noen måneder.
-Du kan ha kontakt med fadderbarnet ditt hvis du vil.
-Bidraget ditt går til å utvikle lokalsamfunnet til fadderbarnet.
-Du kan få fradrag på skatten for fadderbidrag og annen støtte til Plan.»

I et barns lille verden er du den store forskjellen. Bli Plan-fadder idag. Les mer!

 Nødhjelp til Afrika   bli fadder i dag

No related posts.

]]>
http://diggmeg.com/nodhjelp-til-afrika-bli-fadder-i-dag/feed/ 0
Nordmenn elendig på kondombruk http://diggmeg.com/nordmenn-elendig-pa-kondombruk/ http://diggmeg.com/nordmenn-elendig-pa-kondombruk/#comments Fri, 01 Jun 2012 06:56:20 +0000 pleb http://diggmeg.com/?p=459 Nordmenn dårlig på bruk av kondom

Kondomgiganten RFSU har gått i brensjen for å arrangere noe de kaller «Sex Hour 2012″ for å belyse problematikken rundt den

billig online 300x220 Nordmenn elendig på kondombruk

Det kan være billig å kjøpe kondomer på nett.

slappe holdningen nordmenn har til bruk av kondom. Argumentene for å bruke kondom er mange, men de fleste går selvfølgelig på at man skal unngå spredning av diverse kjønnssykdommer samt at man skal unngå uønsket graviditet.

Noe av det som er verst tenkelig utfall er selvfølgelig smitte av det dødelige HIV-viruset. Og spesielt i de homofile mannlige kretsene i Norge og ellers i verden har en slik spredning blitt enorm i løpet av de seneste årene. Helsemessige tiltak kan ikke settes i gang for å motvirke en slik økning i smitte ut over det at folk blir nødt til å bruke kondom mer flittig.

Statistikk ut i fra en fersk undersøkelse viser at hele 62 % av den voksne befolkning i Norge ikke hadde benyttet seg av kondom under sitt siste samleie, noe som gir en pekepinn på at det er nødt til å bli drevet en markedsføringskampanje uten like for å få ned disse dystre tallene. Nå er heldigvis Norge et land der HIV/AIDS-problematikken ikke er i nærheten av hva den er i litt mindre utviklede land, men allikevel er det mange som går rundt med sykdommer som herpes og klamydia.

Men hvordan kan man få tak i kondomer?

- Mange helsestasjoner gir bort kondomer til unge mennesker
- En del utesteder for homofile mennesker har både salg og «give aways» når det kommer til kondomer
- En del nettbutikker som selger sexleketøy kan gi deg hva du ønsker (sjekk link)

 Nordmenn elendig på kondombruk

No related posts.

]]>
http://diggmeg.com/nordmenn-elendig-pa-kondombruk/feed/ 0