Egen hjemmeside Nettgründer NorskePlugins
Den nakne sannhet Gratis på Nett Videosiden Norsk Nettmagasin 49Studio - Humor & Ironi!
Barnematoppskrifter Suppeoppskrifter Fiskemoro Fotballmoro BilTips
Alt om Pattaya ThailandTur.no Nordmenn i Thailand
Lån uten sikkerhet Tips om forbrukslån
Deksler til Iphone

Advarsler på norske reklamer

advarsel-sigaretter

De fleste har vel fått med seg skremselsbildene man har vist for å få folk til å slutte å røyke. Råtne tenner, sotete lunger og ødelagte innvoller er bare noe av bildene man har trykt opp for å få folk til å bli bevisste på de negative effektene tobakk har på vår kropp.
Men, det er da slettes ikke bare tobakk som kan ha skadelige virkninger på menneskeskroppen, så her er noen gode forslag på andre reklamer som mer eller mindre også burde vært utstyrt med advarsler på sine reklamer.
(obs: bildene kan virke støtende)

Vår alles kjære grandiosa pizza burde vært utstyrt med advarsel på sine reklamer.
advarsel grandiosa Advarsler på norske reklamer

Å kjøpe seg en toppleilighet kan høres forlokkende og lukseriøst ut, men burde det egentlig reklameres for uten å være utstyrt med advarsel til potensielle kjøpere?
advarsel leilighet Advarsler på norske reklamer

Ta vare på din helse med vår helsepakke!

Reklame for biler kan man omtrent se i hvert eneste ukeblad og hver eneste dagsavis. En bil er jo noe alle vet kan være livsfarlig å bruke, så en advarsel hadde nok vært på sin plass.
advarsel toyota Advarsler på norske reklamer

Har du sett noen gode, tullete eller humoristiske reklamer i det siste? Send oss et bilde, eller legg inn en link i kommentarfeltet, og del dette med andre lesere.

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

1 kommentar

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Skal du slutte å røyke?
  2. Hvitevarer som julegave?
  3. Nordmenn og spill
  4. Tynn i håret som ung mann? Les dette!
  5. Cruise ombord på Queen Mary 2
  6. Tips for vektreduksjon: Ikke hopp over frokosten!
  7. Hvordan bli kvitt kviser
  8. Unngå vond kroppslukt
  9. Dårlig med sommerjobb? Vær kreativ og tjen penger
  10. Hvordan slutte å røyke

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.